Goodweek backoffice voor Intermediairs

Everybody deserves a Goodweek

Wil jij focus op je corebusiness houden? Kies dan voor backoffice uitbesteden. Wij nemen je administratieve en financiële plichten over, zodat jij je bedrijf kunt laten groeien.

Goodweek backoffice voor Intermediairs

Wil jij focus op je corebusiness houden? Kies dan voor backoffice uitbesteden. Wij nemen je administratieve en financiële plichten over, zodat jij je bedrijf kunt laten groeien.

Backoffice uitbesteden voor intermediairs

Als intermediair wil je vooral bezig kunnen zijn met je klanten en uitzendkrachten. Tijd besteden aan een ingewikkelde administratie doe je dus liever niet. Je bezighouden met ingewikkelde cao’s, wet- en regelgeving en werkgeversrisico’s al helemaal niet. Wil jij tijd en energie overhouden en zeker weten dat alles goed geregeld is? Kies er dan voor om je backoffice uit te besteden bij Job Planet. Dan zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf gaat groeien. Je brengt je hele administratie bij ons onder. Zo kun je al je tijd en energie besteden aan contact met klanten en het plaatsen van kandidaten. Als backoffice dienstverlener zijn wij je externe afdeling personeelsvragen en salarisadministratie. Wij dragen onder andere zorg voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, salarisbetalingen, facturatie, debiteurenbeheer, kredietchecks en ziekteverzuim. Dit alles volledig geautomatiseerd en bij te houden in onze Goodweek omgeving.

Backoffice uitbesteden

Ook in 2021 de scherpste tarieven.

Wil jij meer informatie over het uitbesteden van jouw backoffice? Laat je dan je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De voordelen van onze
backoffice dienstverlening

Wij verzorgen je debiteurenbeheer

Geen last van betalingsachterstanden

Ons backoffice team bestaat uit ervaren administrateurs die iedere dag voor je klaar staan. Zij nemen je volledige debiteurenbeheer over en zorgen ervoor dat openstaande facturen tijdig worden betaald. Zo worden debiteurenrisico’s beperkt.

Geen enkele liquiditeitszorgen

Geen kopzorgen over geld

Om een uitzendbureau te runnen heb je voldoende liquide middelen nodig. Lonen moeten betaald worden voordat je klanten de facturen voldoen. Deze bedragen lopen enorm snel op. Als je jouw backoffice uitbesteed dan geef je ook de verloning uit handen. Je uitzendkrachten ontvangen altijd op tijd het loon. Ook als een klant nog niet heeft betaald. Zo kun je zorgeloos investeren in je onderneming.

Je loonadministratie op orde

En geheel inzichtelijk in je eigen portal

Je bespaart enorm veel tijd door je administratieve processen uit te besteden. Het contractbeheer van je medewerkers ligt volledig bij ons. De eerste stap wanneer een medewerker aan de slag gaat is het aanbieden van een contract. Deze voldoet bij Job Planet altijd aan de richtlijnen van de meest recente cao’s. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat de juiste inlenersbeloning wordt toegepast.

De volgende stap is de verwerking van de salarissen. Een goede administratie is hierbij erg belangrijk. Uren kunnen in ons online portal eenvoudig worden doorgegeven en geaccordeerd. Hierdoor kunnen wij er altijd voor zorgen dat de medewerkers op tijd hun loon, vakantiegeld en loonstroken ontvangen.

Je marge verzekerd

Verzekerd van marge voordat je klanten betalen

Als ondernemer neem je risico’s. Onze backoffice dienstverlening neemt deze risico’s van je over. Wij financieren je debiteuren en jouw marge keren wij wekelijks of 4-wekelijks uit. Zo ben je zeker van je inkomsten en kun je zorgeloos ondernemen.

Het contractbeheer goed voor elkaar

Snel kunnen schakelen is wel zo fijn

Met onze online portal houd je overzicht van alle lopende flexcontracten en wordt je automatisch op de hoogte gebracht van contracten die aflopen. Jij bepaalt of een contract wordt verlengt of afloopt. Nieuwe contracten maken wij binnen een werkdag.

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de meest gestelde vragen in de FAQ of laat je terugbellen.

Heb je een brandende vraag?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Scroll naar top

Laat je terugbellen