Ontdek wat de diensten van Job Planet voor je kunnen betekenen

Job Planet is meer dan alleen een uitzendbureau

ervaring in de flexbranche
kandidaten in onze flexpool
bedrijven in ons netwerk

Een compleet dienstenpakket

De diensten van Job Planet bestaan uit meer dan alleen uitzenden. Met ons dienstenpakket bieden wij het gemak van een flexibele schil en kunnen wij iedere onderneming compleet ontzorgen. Wij verzorgen de complete administratie van debiteurenbeheer tot personeelsmanagement. Zo kun jij je volledig focussen op datgene waar je echt goed in bent: ondernemen. Zo helpen de diensten van Job Planet bij de groei van je onderneming.

Waar wij voor staan

Complete ontzorging

Wij verzorgen de complete backoffice, salarisadministratie, contract- en debiteurensysteem en dat alles in één digitale omgeving. Ook adviseren wij rondom ziekte en re-integratie van jouw flexmedewerkers.

Complete ontzorging - job planet dienstverlening
Kennisexperts in de flexbranche - diensten van job planet

Een team van kennisexperts in de flexbranche

Het team van Job Planet bestaat uit kennisexperts in de flexbranche. Wij leveren onze diensten voor een tal van bedrijven uit verschillende branches en dit doen wij al 20 jaar. Met onze kennis en ervaring zijn wij ook een expert in jouw branche.  Lees hier meer over Job Planet.

Persoonlijk, laagdrempelig en transparant

Wij staan altijd voor je klaar met advies en helpen je graag op een persoonlijke, laagdrempelige en transparante manier. Dat betekent dat wij ook open zijn over onze tarieven. Een goede vertrouwensband is in onze ogen cruciaal voor een goede samenwerking.

diensten van job planet - laagdrempelig
backoffice uitbesteden - maak een afspraak

‘’Complete ontzorging, kennis en transparantie, daarom kiezen bedrijven uit diverse branches voor Job Planet.’’

Ons dienstenpakket

Uitzenden en detacheren

Uitzenden bij Job Planet is de oplossing wanneer je, bijvoorbeeld tijdens piektijden door vakanties of ziekte, op zoek bent naar flexibele medewerkers voor een kortere of langere periode. Binnen de afgesproken tijd gaan we voor je op zoek naar de flexwerker die bij je bedrijf en vacature past. Het is ook mogelijk om te detacheren. Hierbij wordt de duur van uitzenden vooraf vastgesteld en geldt er een loondoorbetalingsverplichting. Wanneer er tijdens de detacheringsperiode werk wegvalt, moet de flexwerker dus worden doorbetaald.

uitzenden en detacheren - diensten van job planet
payrolling - diensten van job planet

Payrolling

Je wilt zelf je medewerkers werven en selecteren, maar niet de nadelen ervaren van de bijbehorende (salaris)administratie en werkgeversrisico’s? Dan biedt payrolling de uitkomst voor je organisatie. Je beslist zelf welk personeel je aanneemt en Job Planet verzorgt de gehele salarisadministratie, afdrachten, ziekte en re-integratie en informatieverstrekking aan instanties. Wij nemen als juridisch werkgever alle mogelijke risico’s voor je uit handen.

Werving en selectie

Het is ook mogelijk om enkel de werving en selectie van je nieuwe medewerkers aan Job Planet uit te besteden. Op deze manier kun je gebruik maken van onze kennis en diverse netwerken. Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers betreft een van onze kernactiviteiten. Werving en selectie stemmen wij graag af op de behoeften van je organisatie. Bij arbeidsbemiddeling door middel van werving en selectie treedt de werkzoekende niet in dienst van Job Planet, maar bij je eigen organisatie.

werving en selectie - diensten van job planet
backoffice uitbesteden - diensten van job planet

Backoffice uitbesteden

De backoffice is een essentieel onderdeel voor ieder uitzendbureau. Bij backoffice kun je onder andere denken aan de urenregistratie, salarisadministratie en debiteurenbeheer. Het uitbesteden van backoffice is bij Job Planet goed geregeld en niet enkel interessant voor kleine uitzendbureaus, maar ook voor middelgrote en grote uitzendorganisaties. Ons concept is helder en de tarieven zijn scherp. Met onze backoffice dienstverlening heb je ook je voorfinanciering geregeld. Daarnaast heb je geen kosten door niet betalende debiteuren.

Bemiddeling voor zzp'ers

Bij Job Planet bemiddelen we ook tussen zzp’ers en opdrachtgevers. Zzp’ers beschikken vaak over specifieke vaardigheden die passen bij jouw opdracht. Wij verzorgen graag de match. Wij beschikken over een ruim aanbod van zzp opdrachten en daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van bedrijven die met zzp’ers werken. Bij ons kun je risicoloos zzp’ers inhuren. Wij nemen alle risico’s van je over en wij zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent over de laatste wet- en regelgeving. Zo kun je zorgeloos samenwerken met jouw zzp’er.

diensten van job planet - zzp bemiddeling
A1 verloning - diensten van Job Planet

A1 verloning

Het is een stuk aantrekkelijker geworden om medewerkers die tijdelijk in Nederland gaan werken niet in Nederland maar in het buitenland te verlonen. Dit is namelijk vele malen goedkoper dan een reguliere verloning van arbeidsmigranten. Bij A1 verloning wordt de aangifte van de loonheffing betaald aan de Nederlandse fiscus en de sociale lasten worden afgedragen in het land waar de arbeidsmigrant wordt verloond. Dit alles volgens de NEN 4400-2 certificering.

Meer weten over onze diensten?

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze diensten en wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

backoffice uitbesteden pijl
Backoffice dienstverlening - meer weten