Kies voor payrolling bij Job Planet en ook jij kunt zorgeloos ondernemen

Job Planet is jouw payroll partner en neemt graag alle taken over van het werkgeverschap

geen zorgen

Bij ons weet je zeker dat je personeelszaken goed zijn geregeld en heb je geen omkijken meer naar de rompslomp van het werkgeverschap.

geen werkgeversrisico's

Wij zijn je partner in personeelszaken. Werkgeversrisico’s, zoals verzuim, verleg je naar ons. Zo kun je ondernemen zonder risico’s.

kosten overzichtelijk

Met payrolling krijg je een beter inzicht in je personeelskosten. Je ontvangt één factuur met een all-in kostprijs van jouw personeel.

Payrolling bij Job Planet is goed geregeld

Als ondernemer wil je je bezig kunnen houden met je core business, de dingen die je écht gaaf vindt om te doen. Je gewoonweg kunnen focussen op ondernemen. Aan randzaken zoals salarisadministratie, verzuimbegeleiding en alle andere bijkomende personeelszaken wil je helemaal niet denken en zo min mogelijk tijd besteden. Toch vind je het belangrijk dat alles goed is geregeld voor je personeel. Hier komt payrolling om de hoek kijken. Met payrolling bij Job Planet nemen wij al jouw administratieve taken en juridische aspecten uit handen die horen bij goed werkgeverschap. Zo kun jij je volledig richten op ondernemen!

payrolling bij job planet

Wat is payrolling nou precies?

Met payrolling nemen wij het juridisch werkgeverschap volledig van je over en zorgen we dat alles goed geregeld is voor je personeel. Je verzorgt zelf de werving en selectie van je medewerkers en wij regelen de rest. Daarbij komt dat per 1 januari 2020 de nieuwe WAB wet van kracht is gegaan. Jouw medewerkers hebben hierdoor gelijke rechten als vaste medewerkers in het arbeidsrecht (m.u.v. pensioen). Jouw medewerkers komen dus zeker niets tekort.

Alle voordelen van onze backoffice dienstverlening

Geen administratie meer

Je hebt geen last meer van je administratieve rompslomp. Wij verzorgen tevens alle verplichte aangiften.

Tijdsbesparing

Je houdt meer tijd over om te ondernemen wanneer je het werkgeverschap uitbesteedt aan Job Planet.

Je personeelskosten inzichtelijk

Aan het einde van een gewerkte periode ontvang je één overzichtelijke factuur, waardoor je direct inzicht hebt in de kosten van je personeel.

Deskundig advies

Ons team is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 bereikbaar voor al jouw personeelsvragen.

Je personeelszaken goed geregeld

Job Planet houdt alle personeelszaken voor je bij. In eigen online portal zijn deze inzichtelijk.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s 

Job Planet neemt alle verplichtingen over op het gebied van wet en regelgeving. Zo hoef je je met payroll nergens zorgen over te maken.

Jouw payrolling partner

Job Planet Payrolling bestaat uit een hecht team die je graag helpt met al je personeelsvragen. Wij nemen de verantwoordelijkheid bij eventuele risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Jij kunt weer alle energie kwijt aan ondernemen en wij zorgen voor de administratieve rompslop. Geen gedoe, geen risico’s.

Ons team helpt je graag met:

 • Salaris- en personeelsadministratie
 • Begeleiding bij verzuim en arbo
 • Doorbetalen van loon bij ziekte
 • Deskundig advies bij personeelsvraagstukken
 • Payrolling - Job Planet team

  Vraag jouw payroll tarief op

  Ben jij nieuwsgierig geworden naar payrolling? Vul dan het onderstaande formulier in en wij mailen het tarief naar je toe.

  Payrolling in 2020

  Voor 1 januari 2020 was de flexibiliteit één van de grootste voordelen bij payrolling. Als werkgever kon je namelijk je payrollmedewerkers maar liefst 5,5 jaar een flexibeler contract aanbieden ten opzichte van je vaste personeel. Met de WAB wet die per 1 januari 2020 in dienst is getreden is dit niet meer mogelijk. Je mag met payroll nog maximaal drie contracten bieden in drie jaar.

  Niet alleen de ketenregeling is gewijzigd. Ook is het vanaf 2020 verplicht om alle arbeidsvoorwaarden in de CAO te hanteren (m.u.v. pensioen). Dus dezelfde voorwaarden die ook voor vast personeel gelden.

  Nu wil dit niet betekenen dat payrolling voor jouw als ondernemer totaal niet meer interessant kan zijn. Voor een aantal situaties blijft payroll nog steeds een uitstekende mogelijkheid. Zoals bij tijdelijk werk, seizoensgebonden arbeid of andere diverse opdrachten met een vaste einddatum. Ook voor sectoren met een van omvang beperkte CAO, kan payroll aantrekkelijk zijn. Vooral omdat flexibele oplossingen zoals uitzenden, behoorlijk duurder zijn geworden in 2020.

  Twijfel je nu nog of payroll wel voor jou geschikt is? Bij Job Planet is het ook mogelijk om te uitzenden. Hierbij blijf je wat meer flexibiliteit houden en kunnen wij de ABU CAO hanteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  backoffice uitbesteden - maak een afspraak