Job Planet voor werknemers

Wij helpen je aan de job die het beste bij je past en daarbij staat goed werkgeverschap hoog in het vaandel

goed werkgeverschap

Wij vinden goed werkgeverschap erg belangrijk. Wij doen er alles aan om duurzame inzetbaarheid en werkzekerheid te vergroten.

persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij proberen je aan een job te helpen waarbij je je goed voelt en blijven betrokken met je.

klantenservice

Heb je een vraag over een vacature of bijvoorbeeld je loonstrook? Het team van Job Planet staat altijd voor je klaar om je vraag te beantwoorden.

Aan de slag bij Job Planet

Ben je werknemer bij Job Planet, dan blijf je gewoon werken bij je opdrachtgever. Dit kan een opdrachtgever of anders gezegd werkgever zijn waar je al aan het werk was of een opdrachtgever waar jij als uitzendkracht aan de slag gaat. Wij verzorgen de salarisadministratie en loonuitbetaling. Voor jou als werknemer heeft dit zo zijn voordelen. Je salaris wordt op tijd en correct uitbetaald, je hebt meer zekerheid bij ziekte, plus het opnemen van vakantie wordt gemakkelijker. Daarnaast ontvang je hetzelfde loon als werknemers met een vast contract.

Job Planet voor werknemers - aan de slag@300x

Op zoek naar een baan

Zoeken naar een baan kan zwaar zijn. Het is belangrijk dat je goed op je plek zit en niet elke vacature zal bij je passen. Bij Job Planet weten we hoe belangrijk het is dat je met plezier naar je werk gaat. Wij helpen je graag bij het vinden een leuke baan.

Wat wij doen voor werknemers

Verloningschema naar jouw keuze

Bij ons is het mogelijk om te kiezen uit een wekelijkse of 4-wekelijkse loonbetaling. Jij bepaalt zelf met jouw opdrachtgever of intermediair wanneer jouw salaris wordt uitbetaald. Wij zorgen ervoor dat het salaris op tijd bij je binnen is. Simpeler kan eigenlijk niet!

Altijd up to date over je contract

Afhankelijk van de afspraken met je opdrachtgever of intermediair is het bij ons mogelijk om een fasecontract of een contract te krijgen in het arbeidsrecht. In het contract staan alle afspraken opgesteld die zijn afgesproken met jouw opdrachtgever of intermediair. Mocht je bij een nieuwe opdrachtgever worden geplaatst, dan bevestigen wij dit. Bij Job Planet weet je dus altijd waar je aan de slag gaat, wat je salaris is en welke voorwaarden er zijn vastgesteld.

Je eigen online portal

Bij Job Planet krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons online portal. Hierin kun je alles terugvinden. Van contracten en loonstroken tot de urenregistratie van al jouw gewerkte uren. Waar je ook bent, je kunt altijd je gewerkte uren doorgeven, documenten uploaden of documenten akkoord bevinden. Bij Job Planet streven we naar papierloos werken en dit helpt erbij dat we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Een groot voordeel is dat al jouw data veilig is opgeslagen.

Begeleiding bij ziekte of ontslag

Mocht er zich een situatie voordoen waarin je ziek bent of dat je ontslag krijgt, dan helpen wij je graag om alles weer op de rit te krijgen. Bij Job Planet kun je rekenen op persoonlijke begeleiding.

Wij passen de CAO correct toe

ABU CAO (CAO voor Uitzendkrachten). Hierin wordt bepaalt dat jij hetzelfde wordt beloond als een medewerker dit vast in dienst is bij jouw opdrachtgever. Bij ons bouw je ook alle verplichtingen op zoals, vakantiegeld, vakantiedagen en indien van toepassing arbeidsduurverkorting. Wij letten er altijd op dat alles wordt toegepast volgens de laatste wet en regelgeving.

Meest gestelde vragen

Werk jij al bij Job Planet? Heb je een vraag over bijvoorbeeld je salaris of gewerkte uren? Kijk dan even tussen de meest gestelde vragen hieronder. Zit het juiste antwoord er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Het heeft voor jouw werkgever veel administratieve gevolgen wanneer hij of zij iemand in dienst neemt. Voor die administratie is veel tijd en kennis nodig. Werkgevers kunnen er daarom voor kiezen om al die werkzaamheden uit te besteden aan een extern bedrijf. Dat zijn wij. Je werkt gewoon voor je werkgever en wij zorgen er op de achtergrond voor dat alles goed voor je is geregeld.

Nee vanzelfsprekend niet. Jij ontvangt hetzelfde loon als iemand die vast in dienst is bij jouw werkgever. Wij passen alle voorwaarden correct toe volgens de CAO die van toepassing is bij jouw werkgever.

Job Planet gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van medewerkers. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De doorgegeven uren kun je terugvinden op je loonspecificatie. De loonspecificatie ontvang je via de mail of deze is in te zien in je Job Planet account. Zijn er onduidelijkheden? De gewerkte kun je dan opvragen bij je werkgever.

Oeps! Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Mocht dit een keer voorkomen, dan kun je het beste contact opnemen met jouw werkgever of intermediair. Wij wijzigen of corrigeren dit dan zodra wij akkoord hebben gekregen van jouw werkgever of intermediair.

Dit werkt vrij gemakkelijk. Als je vakantiedagen op wilt nemen overleg je dit eerst met je werkgever. Heb je dit gedaan, dan kun je je vakantiedagen officieel aanvragen door een mail te sturen naar info@job-planet.nl.

Dit is te zien op je loonspecificatie. Het aantal vakantiedagen die je hebt opgebouwd staan vermeld als uren onder het kopje reserveringen. Stel dat je 32 uur aan vakantiedagen hebt opgebouwd en normaal gesproken 8 uur per dag werkt, dan kun je in totaal 4 doorbetaalde vakantiedagen opnemen (32 : 8 = 4).

Nog vragen?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.