A1 Verloning: Back Office op zijn voordeligst

Uitzenden met meer winst

Bij Job Planet verzorgen wij de complete backoffice van uw uitzendbureau met onze A1 Verloning tool. Met een all-in tarief vanaf 1.62 helpt onze innovatieve aanpak u om kosten te besparen en meer marge over te houden. Uw medewerkers houden netto meer salaris over, wat hun tevredenheid en motivatie verhoogt.

Onze Klanten

“Met onze A1 Payroll tool verzorgen wij de volledige backoffice voor uw Europese medewerkers. Van salarisadministratie en facturatie tot contractbeheer en debiteurenbeheer. Ook verzorgen wij onder andere het ziekteverzuimbeleid. Kortom, u heeft nergens omkijken naar en dat voor een aantrekkelijke all-in factor vanaf 1,62”

Loonadministratie vereenvoudigd, belastingen geminimaliseerd, medewerkers tevreden!

1,62 all-in
factor

Geen backoffice
meer nodig

Volledig
gecertificeerd

Tevreden
personeel

“A1 Verloning is de perfecte oplossing voor uw bedrijf! Het vergroot de effectiviteit van belastingbetalingen en vermindert fouten bij de loonadministratie, terwijl het ook het welzijn van de werknemers verbetert.”all-in factor vanaf 1,62”

Wij werken in 4 simpele stappen

01

Oriëntatie
en analyse

Tijdens ons oriëntatiegesprek verkennen we uw behoeften en analyseren we de huidige kosten van uw Europese personeelsbestand.

02

Informatie
verzamelen

Wanneer beide partijen groen licht geven, beginnen we met het verzamelen van alle benodigde gegevens.

03

Documentatie
voorbereiden

Wij maken een offerte, inclusief volledige kostenberekening en voorwaarden, met waar nodig duidelijke uitleg. Na goedkeuring gaan wij aan de slag met het opstellen van de contracten voor uw Europese werknemers, waarbij wij het Inlenersbeloningsbeleid toepassen.

04

Back
office

Met onze A1 Payroll tool verzorgen wij de volledige backoffice voor uw Europese medewerkers. Van salarisadministratie en facturatie tot contractbeheer en debiteurenbeheer.

Jaar ervaring in de flexbranche
0 +

Klanten verdienen meer door A1 Verloning

0 +
Tevreden Europese A1 medewerkers
0 +

“Geef uw Europees personeel meer mogelijkheden, maak hogere winstmarges met A1-beloning”

Geïnteresseerd in onze A1 Verloning tool? Vraag een gratis demo aan

FAQ

Wat is A1 Verloning precies?

A1 verloning betreft een vorm van verlonen waarbij de (Europees vastgestelde) A1 regelgeving wordt toegepast. Door dit toe te passen bij het verlonen van buitenlandse werknemers uit de Europese Unie, betaal je als werkgever minder premies en belasting en houden je werknemers netto meer salaris (per uur) over. Bovendien is het toepassen van A1 verloning geheel legaal volgens de Nederlandse wet- en regelgeving, dus je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijke juridische complicaties.

Wat is een A1 Verklaring?

Binnen de EU valt een persoon in beginsel onder de sociale zekerheidswetgeving van het land waar hij werkzaam is. Echter, er bestaat op deze regel één uitzondering en dat is de gedetacheerde werknemer aan een ander land. Hierbij geldt dat een gedetacheerde werknemer maximaal 24 maanden verzekerd blijft voor sociale zekerheid in het zendende land. Voor dit doel dient de werknemer in bezit te zijn van een A1 verklaring.

Dit formulier bewijst dat de werknemer tijdelijk in het buitenland is gedetacheerd en dat over zijn salaris de sociale premies worden betaald in zijn eigen land. Deze premies worden betaald tegen de geldende tarieven van dat land. Dit resulteert gezien de hoge belastingdruk in Nederland in grote financiële voordelen, zowel voor de werkgever als de werknemer.

Wat is het grote voordeel van A1 Verloning?

Iedere A1 werknemer krijgt kosteloos een Europese zorgpas, ook wel een Europese ziekteverzekeringskaart. Met deze kaart krijgen zij gedurende hun tijdelijk verblijf in de 27 EU-landen, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland, toegang tot medisch noodzakelijke zorg binnen het openbare zorgstelsel.

Ze krijgen de zorg onder dezelfde voorwaarden en tegen dezelfde kosten (in sommige landen gratis) als de mensen die in dat land (Nederland) verzekerd zijn.

Moet er met A1 Verloning worden voldaan aan de WAB-verplichting?

Nee, dit is niet het geval. Met een A1-verklaring kan Job Planet A1 flexibele contracten hanteren, waardoor we niet hoeven te voldoen aan de Wet Arbeidsmarkt in Balans, ook bekend als de WAB. Hierdoor kunt u volledig flexibele contracten hanteren. Geen fasetelling, dus geen fase A (1-2), B (3) of C (4).

Wat onze klanten zeggen

4All Klimamontage: Dankzij de A1 Verloning tool hebben we aanzienlijk kunnen besparen op personeelskosten, wat direct heeft bijgedragen aan een verbeterde winstmarge. Het hogere nettosalaris voor onze Roemeense medewerkers heeft hun tevredenheid enorm vergroot.

Group 63

Mijn Advies en Bemiddeling: Sinds 2021 werken wij samen met Job Planet voor onze facturering en verloning. Wij zijn zeer tevreden met hun diensten. Hun professionaliteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat al onze administratieve processen soepel verlopen. Dankzij hun efficiënte aanpak kunnen wij ons volledig richten op onze kernactiviteiten.

Partnering with A1 Verloning has been a game-changer for our business. We trust their judgment and value their insights. They operate with transparency and foster a collaborative environment that empowers our team to excel.

Boka Services: We have been working with Job Planet for our backoffice operations and couldn't be happier with their service. They consistently deliver their work on time, demonstrating reliability and efficiency. Their team is exceptionally responsive, always replying to our queries quickly and with a friendly attitude. Moreover, Job Planet ensures timely payments, which further highlights their professionalism and commitment to maintaining a strong business relationship. We highly recommend Job Planet for any backoffice needs.

30

Een Gratis Demo Aanvragen

Door dit formulier te verzenden, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en geaccepteerd