Job Planet voor werkgevers

Ontdek wat de diensten van Job Planet voor je kunnen betekenen. Job Planet is meer dan alleen een uitzendbureau.

Job Planet voor werkgevers

Ontdek wat de diensten van Job Planet voor je kunnen betekenen. Job Planet is meer dan alleen een uitzendbureau.

Een compleet dienstenpakket
voor werkgevers

De diensten van Job Planet bestaan uit meer dan alleen uitzenden. Met ons dienstenpakket bieden wij het gemak van een flexibele schil en kunnen wij iedere onderneming compleet ontzorgen. Wij verzorgen de complete administratie van debiteurenbeheer tot personeelsmanagement. Zo kun jij je volledig focussen op datgene waar je echt goed in bent: ondernemen. Zo helpen de diensten van Job Planet bij de groei van je onderneming.

Ook de juiste keuze voor intermediairs

Wij verzorgen de complete backoffice, salarisadministratie, contract- en debiteurensysteem en dat alles in één digitale omgeving. Ook adviseren wij rondom ziekte en re-integratie van jouw flexmedewerkers. Benieuwd geworden?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Geïnteresseerd in payrolling, het plaatsen van vacatures of andere diensten van Job Planet? Kom gerust eens bij ons langs en maak direct een afspraak.

Ons dienstenpakket

Uitzenden en detacheren

Hier zijn wij 20 jaar geleden mee begonnen

Uitzenden bij Job Planet is de oplossing wanneer je, bijvoorbeeld tijdens piektijden door vakanties of ziekte, op zoek bent naar flexibele medewerkers voor een kortere of langere periode. Binnen de afgesproken tijd gaan we voor je op zoek naar de flexwerker die bij je bedrijf en vacature past. Het is ook mogelijk om te detacheren. Hierbij wordt de duur van uitzenden vooraf vastgesteld en geldt er een loondoorbetalingsverplichting. Wanneer er tijdens de detacheringsperiode werk wegvalt, moet de flexwerker dus worden doorbetaald.

Payrolling

Uitbesteden van het werkgeverschap

Je wilt zelf je medewerkers werven en selecteren, maar niet de nadelen ervaren van de bijbehorende (salaris)administratie en werkgeversrisico’s? Dan biedt payrolling de uitkomst voor je organisatie. Je beslist zelf welk personeel je aanneemt en Job Planet verzorgt de gehele salarisadministratie, afdrachten, ziekte en re-integratie en informatieverstrekking aan instanties. Wij nemen als juridisch werkgever alle mogelijke risico’s voor je uit handen.

Werving en selectie

Snel een geschikte kandidaat voor jouw vacature

Het is ook mogelijk om enkel de werving en selectie van je nieuwe medewerkers aan Job Planet uit te besteden. Op deze manier kun je gebruik maken van onze kennis en diverse netwerken. Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers betreft een van onze kernactiviteiten. Werving en selectie stemmen wij graag af op de behoeften van je organisatie. Bij arbeidsbemiddeling door middel van werving en selectie treedt de werkzoekende niet in dienst van Job Planet, maar bij je eigen organisatie.

Backoffice uitbesteden

Wij regelen de gehele front- en backoffice voor intermediairs en uitzendbureaus

De backoffice is een essentieel onderdeel voor ieder uitzendbureau. Bij backoffice kun je onder andere denken aan de urenregistratie, salarisadministratie en debiteurenbeheer. Het uitbesteden van backoffice is bij Job Planet goed geregeld en niet enkel interessant voor kleine uitzendbureaus, maar ook voor middelgrote en grote uitzendorganisaties. Ons concept is helder en de tarieven zijn scherp. Met onze backoffice dienstverlening heb je ook je voorfinanciering geregeld. Daarnaast heb je geen kosten door niet betalende debiteuren.

NIEUW

Service voor zzp'ers
en freelancers

Ondernemen met kleinere riscio's en lagere kosten

Bij Job Planet bemiddelen we ook tussen zzp’ers en opdrachtgevers. Zzp’ers beschikken vaak over specifieke vaardigheden die passen bij jouw opdracht. Wij verzorgen graag de match. Wij beschikken over een ruim aanbod van zzp opdrachten en daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van bedrijven die met zzp’ers werken. Bij ons kun je risicoloos zzp’ers inhuren. Wij nemen alle risico’s van je over en wij zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent over de laatste wet- en regelgeving. Zo kun je zorgeloos samenwerken met jouw zzp’er.

NIEUW

A1 verloning

Lagere loonkosten zonder nadelen voor de werknemers

Het is een stuk aantrekkelijker geworden om medewerkers die tijdelijk in Nederland gaan werken niet in Nederland maar in het buitenland te verlonen. Dit is namelijk vele malen goedkoper dan een reguliere verloning van arbeidsmigranten. Bij A1 verloning wordt de aangifte van de loonheffing betaald aan de Nederlandse fiscus en de sociale lasten worden afgedragen in het land waar de arbeidsmigrant wordt verloond. Dit alles volgens de NEN 4400-2 certificering.

Meer weten over de diensten van Job Planet?

Vraag dan direct meer informatie aan.

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de meest gestelde vragen in de FAQ of laat je terugbellen.

Scroll naar top

Laat je terugbellen