Job Planet voor werkgevers

Job Planet biedt meer dan alleen uitzenddiensten. Met ons dienstenpakket ontzorgen wij bedrijven in allerlei sectoren op het gebied van flexibele arbeid en administratieve taken. Van debiteurenbeheer tot personeelsmanagement, wij regelen het voor je. Zo kun jij je volledig richten op waar je goed in bent: ondernemen. Met de diensten van Job Planet bevorder je de groei van jouw bedrijf.

0 jaar lang
Ontzorgen wij al werkgevers
0 werkgevers
Bieden wij de helpende hand
0 +
Plaatsingen

Uitzenden

Flexibel personeel nodig? Kies voor uitzenden bij Job Planet! Of het nu gaat om piekdrukte, vakantieperiodes of ziekteverzuim, wij hebben altijd de oplossing. Of je nu een korte of lange periode versterking nodig hebt, binnen de afgesproken tijd vinden wij de juiste flexwerker die past bij jouw bedrijf en vacature.

Payrolling

Kies voor payrolling en neem zelf je medewerkers aan zonder zorgen over administratie en risico's. Job Planet neemt de volledige salarisadministratie, afdrachten en informatieverstrekking aan instanties voor je uit handen. Als juridisch werkgever zorgen wij dat jij optimaal kunt ondernemen.

Werving en selectie

Op zoek naar de perfecte kandidaat voor jouw vacature? Job Planet helpt je graag bij het vinden van geschikte kandidaten. Met ons uitgebreide netwerk zorgen we ervoor dat jouw vacature gezien wordt en selecteren we de ideale kandidaten voor jou. Jij beslist zelf wie je aanneemt en betaalt een vooraf afgesproken vast bedrag.

Backoffice voor intermediairs

Als intermediair wil je je vooral kunnen concentreren op je klanten en uitzendkrachten. Het liefst besteed je geen tijd aan ingewikkelde administratie. Ingewikkelde cao’s, wet- en regelgeving en werkgeversrisico’s zijn al helemaal niet iets waar je je mee wilt bezighouden. Door je backoffice uit te besteden, kun je tijd en energie besparen en er zeker van zijn dat alles goed wordt geregeld.

Backoffice utibesteden Goodweek
vacature plaatsen job planet uitzendbureau

Vacature plaatsen

Ben je op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw organisatie? Laat Job Planet je helpen bij het vinden van de ideale match. Wij presenteren geschikte kandidaten aan je en jij beslist zelf wie je uitnodigt voor een gesprek en aanneemt. Bovendien is het plaatsen van een vacature bij ons geheel kosteloos.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven