Job Planet voor werkgevers

De diensten van Job Planet bestaan uit meer dan alleen uitzenden. Met ons dienstenpakket bieden wij het gemak van een flexibele schil en kunnen wij iedere onderneming compleet ontzorgen. Wij verzorgen de complete administratie van debiteurenbeheer tot aan personeelsmanagement. Zo kun jij je volledig focussen op datgene waar je echt goed in bent: ondernemen. Zo helpen de diensten van Job Planet bij de groei van je onderneming.

0 jaar lang
Ontzorgen wij al werkgevers
0 werkgevers
Bieden wij de helpende hand
0 +
Plaatsingen

Uitzenden

Ben je op zoek naar flexibele krachten door bijvoorbeeld piektijden, vakanties of ziekte? Dan biedt uitzenden bij Job Planet de uitkomst. Dit kan voor een korte of lange periode. Binnen de afgesproken tijd gaan we voor je op zoek naar de flexwerker die bij je bedrijf en vacature past.

Payrolling

Zelf je medewerkers werven en selecteren, zonder de nadelen van administratie en werkgeverrisico’s. Dat is payrolling. Jij beslist zelf wie je aanneemt en Job Planet verzorgt de gehele salarisadministratie, afdrachten, ziekte, en informatieverstrekking aan instanties. Wij zijn juridisch werkgever en jij plukt de vruchten daarvan.

Werving en selectie

Wij zorgen ervoor dat jouw vacature wordt gezien binnen ons netwerk en selecteren voor jou de ideale kandidaten. Jij kiest zelf welke kandidaat je in dienst neemt en betaalt een vast bedrag die je op voorhand met ons hebt afgesproken.


Backoffice voor intermediairs

Als intermediair wil je vooral bezig kunnen zijn met je klanten en uitzendkrachten. Tijd besteden aan een ingewikkelde administratie doe je dus liever niet. Je bezighouden met ingewikkelde cao’s, wet- en regelgeving en werkgeversrisico’s al helemaal niet. Wil jij tijd en energie overhouden en zeker weten dat alles goed geregeld is? Kies er dan voor om je backoffice uit te besteden.

Backoffice utibesteden Goodweek
vacature plaatsen job planet uitzendbureau

Vacature plaatsen

Op zoek naar nieuwe collega’s? Job Planet helpt je graag bij het vinden van de ideale kandidaat. Wij stellen geschikte kandidaten aan je voor en jij bepaalt zelf wie je uitnodigt voor een gesprek en aanneemt. Het plaatsen van een vacature is geheel gratis.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven