Uitzenden en detacheren

Vervul je flexibele personeelsbehoefte met uitzenden en detacheren bij Job Planet. Kies je voor uitzenden en detacheren bij Job Planet, dan kies je voor flexibiliteit en het vermijden van risico's

Uitzenden en detacheren

Vervul je flexibele personeelsbehoefte met uitzenden en detacheren bij Job Planet. Kies je voor uitzenden en detacheren bij Job Planet, dan kies je voor flexibiliteit en het vermijden van risico's​

Het verschil tussen uitzenden en detacheren

Uitzenden en detacheren vormen de basis van onze dienstverlening. Wij helpen onze klanten met hun flexibele behoefte aan personeel voor de lange of korte termijn. Wij werven kandidaten die passen bij de behoeften van de klant en functie. Vervolgens verzorgen wij de gehele personeelsadministratie.

Het is niet altijd even duidelijk wat nou precies het verschil is tussen uitzenden en detacheren. Het belangrijkste verschil tussen uitzenden en detacheren is dat uitzendkrachten vaak voor een kortere periode bij een klant aan de slag gaan. Bij detacheren is er behoefte aan personeel voor langere tijd, dus maanden tot een aantal jaren, op gezette tijden met een vastgestelde einddatum.

Wanneer kies ik voor uitzenden of detacheren?

Uitzendkrachten zijn variabeler inzetbaar. Op basis van de gewerkte uren wordt de flexwerker wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks betaald en de klant ontvangt een factuur. Je bepaalt zelf wanneer en hoelang een uitzendkracht werkzaam is. Medewerkers die werkzaam zijn op basis van een detacheringsovereenkomst werken op basis van een formelere arbeidsrelatie. Een detacheerder wordt bijvoorbeeld doorbetaald als er tijdelijk geen werk is en het dienstverband valt niet zo eenvoudig per direct te beëindigen.

Meer informatie?

Geïnteresseerd om te uitzenden of detacheren bij Job Planet?

Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uitzenden en detacheren bij Job Planet in het kort

Door ons grote netwerk vinden wij snel een geschikte kandidaat voor al je vacatures.

1

Je betaald geen werving- en administratiekosten bij plaatsing van een kandidaat.

Wij nemen het juridische werkgeverschap van je over. Zo loop je geen enkele werkgeversrisico’s.

Hoe werkt uitzenden bij Job Planet?

Bij uitzenden vervullen wij samen met de klant de allocatiefunctie. Onze intercedenten vinden in nauwe afstemming snel de beste kandidaten voor je vacature. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, treedt de uitzendkracht op flexibele basis in dienst bij Job Planet. Vervolgens plaatsen wij de uitzendkracht binnen je bedrijf. Wij verzorgen niet alleen de werving en selectie, maar ook de volledige administratie.

Hoe werkt detacheren bij Job Planet?

Wanneer je voor een bepaalde tijd of project extra gekwalificeerde medewerkers nodig hebt, dan biedt detacheren de uitkomst. Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kies je voor meer binding met een flexwerker, aangezien deze voor langere tijd binnen je bedrijf actief is. Bij detachering ontvangt de flexwerker een reguliere arbeidsovereenkomst met meer zekerheid en continuïteit.

De voordelen van uitzenden en detacheren op een rijtje

Voordelen van uitzenden

De uitzendkracht staat niet op je loonlijst
Flexibele en simpele werkwijze
Geen werkgeversrisico’s en verplichtingen
Kosteloze werving en selectie bij plaatsing
Verlengde proefperiode en beperkte opzegtermijn

Voordelen van detacheren

De uitzendkracht staat niet op je loonlijst
Flexibele en simpele werkwijze
Geen werkgeversrisico’s en verplichtingen
Kosteloze werving en selectie bij plaatsing
Verlengde proefperiode en beperkte opzegtermijn

Geïnteresseerd in uitzenden of detacheren bij Job Planet?

Laat dan je gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de meest gestelde vragen in de FAQ of laat je terugbellen.

Scroll naar top

Laat je terugbellen