Uitzenden bij Job Planet

Een enorme achterstand in jouw productiehal, een tekort aan handjes tijdens jouw piekseizoen of een langdurige zieke bij een belangrijk project? Uitzenden bij Job Planet biedt dan de uitkomst voor de korte of lange termijn. Met het inhuren van uitzendkrachten van Job Planet heb je geen zorgen meer over de werving. De uitzendkracht komt in dienst bij Job Planet en gaat aan de slag binnen jouw bedrijf. Wij verzorgen de gehele administratie en jij hebt geen last van werkgeversrisico’s.

Voordelen van uitzenden bij Job Planet

Door ons grote netwerk vinden wij snel een geschikte kandidaat voor al jouw vacatures.

Je betaalt geen werving- en administratiekosten wanneer een uitzendkracht aan de slag gaat.

Wij nemen het juridische werkgeverschap van je over. Zo loop je geen enkele werkgeversrisico’s.

Onze garanties bij het inhuren van uitzendkrachten

Hoe werkt uitzenden bij Job Planet?

Het plaatsen van jouw vacature is gratis. Je kunt hier een vacature plaatsen. Kom je liever bij ons langs op kantoor? Je bent van harte welkom. Check hier onze contactgegevens.

Nadat je jouw vacature hebt geplaatst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We proberen dan alle ins en outs van jouw bedrijf in kaart te brengen en gaan in detail in op de inhoud van jouw vacature. Nadat wij een goed beeld hebben van jullie bedrijfscultuur en de functie gaan wij razendsnel op zoek naar geschikte kandidaten.

Wij maken een selectie van kandidaten die het beste passen bij de functie en jullie bedrijfscultuur. Wij nodigen de kandidaten uit voor een gesprek bij ons op kantoor of voor een videogesprek. Tijdens het gesprek letten wij voornamelijk op de motivatie en persoonlijkheid van de kandidaten.

Na de screening van de kandidaten, stellen wij de meest geschikte kandidaten aan je voor. Jij kiest vervolgens zelf welke kandidaten bij je op sollicitatiegesprek komen. Na het sollicitatiegesprek bespreken wij hoe het ging. Bij groen licht mag de kandidaat aan de slag als uitzendkracht.

Wij hebben een topper gevonden. De uitzendkracht mag gaan starten bij jullie op de werkvloer. Pas op dit moment doen wij een prijsvoorstel. Alle voorgaande stappen zijn geheel vrijblijvend. Onze prijs betreft altijd een vast bedrag per uur, zonder verrassingen.

Jullie zijn nu onderdeel van de Job Planet familie. En als familie ga je goed met elkaar om. Wanneer er een uitzendkracht start zorgen wij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Ook houden wij regelmatig contact om te kijken hoe het gaat.

wat kost een uitzendkracht bij job planet

Wat kost het inhuren van een uitzendkracht?

De kosten voor het inhuren van een uitzendkracht hangen af van diverse factoren. Daarbij kun je denken aan de cao, locatie en schaarste binnen een specifieke branche. Wil jij graag weten wat het inhuren van een uitzendkracht precies kost? Laat dan je gegevens achter. Dan ontvang je geheel vrijblijvend een berekening op maat.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar top