Uitzenden bij Job Planet

Bij Job Planet kun je terecht voor flexibele oplossingen bij tekort aan personeel. Of het nu gaat om piekperiodes, productieachterstanden of langdurige afwezigheid van een werknemer, wij bieden uitzendkrachten voor de korte of lange termijn. Met onze diensten hoef jij je geen zorgen te maken over werving en administratie. De uitzendkracht komt bij Job Planet in dienst en gaat bij jouw bedrijf aan de slag. Zo ben jij verzekerd van flexibel personeel zonder werkgeversrisico’s.

Voordelen van uitzenden bij Job Planet

Met ons uitgebreide netwerk vinden wij snel geschikte kandidaten voor al jouw openstaande vacatures.

Bij Job Planet betaal je geen kosten voor werving en administratie wanneer een uitzendkracht bij jou aan de slag gaat.

Bij Job Planet nemen we het juridische werkgeverschap van je over. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over werkgeversrisico’s en kun je je volledig richten op je bedrijf.

Onze garanties bij het inzetten van uitzendkrachten

Hoe werkt uitzenden bij Job Planet?

Het plaatsen van jouw vacature is gratis. Je kunt hier een vacature plaatsen. Kom je liever bij ons langs op kantoor? Je bent van harte welkom. Check hier onze contactgegevens.

Nadat je jouw vacature bij ons hebt geplaatst, nemen we snel contact met je op. We willen graag meer te weten komen over jouw bedrijf en de inhoud van de vacature. Zo krijgen we een goed beeld van jullie bedrijfscultuur en de vereisten voor de functie. Met deze informatie gaan we vervolgens razendsnel op zoek naar geschikte kandidaten.

We selecteren kandidaten die het beste passen bij zowel de functie als de bedrijfscultuur. Hiervoor nodigen we de geselecteerde kandidaten uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of via een videogesprek. Tijdens dit gesprek focussen we vooral op hun motivatie en persoonlijkheid.

Na het zorgvuldig screenen van kandidaten, selecteren wij de meest geschikte kandidaten en stellen hen aan je voor. Jij hebt vervolgens de vrijheid om te kiezen welke kandidaten je wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Na het gesprek evalueren wij gezamenlijk de uitkomst en indien positief, kan de kandidaat aan de slag als uitzendkracht. Zo nemen wij het hele sollicitatieproces uit handen en kun jij je concentreren op het vinden van de juiste kandidaat voor jouw bedrijf.

We hebben de perfecte kandidaat voor jullie gevonden en hij/zij mag starten op de werkvloer. Op dat moment zullen wij een prijsvoorstel doen, wat altijd een vast bedrag per uur betreft, zonder verborgen kosten. Alle voorgaande stappen zijn geheel vrijblijvend.

Bij Job Planet zijn jullie geen klant, maar onderdeel van onze familie. Wij zorgen ervoor dat de start van de uitzendkracht soepel verloopt en houden regelmatig contact om te kijken hoe het gaat. Als familie helpen we elkaar en daarom staan wij altijd klaar om jullie te ondersteunen.

wat kost een uitzendkracht bij job planet

Wat kost het inhuren van een uitzendkracht?

De kosten voor het inhuren van een uitzendkracht hangen af van diverse factoren. Daarbij kun je denken aan de cao, locatie en schaarste binnen een specifieke branche. Wil jij graag weten wat het inhuren van een uitzendkracht precies kost? Laat dan je gegevens achter. Dan ontvang je geheel vrijblijvend een berekening op maat.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven