Wat kost het inhuren van een uitzendkracht?

Je betaalt bij ons altijd een vast tarief per gewerkt uur. Dit tarief bestaat uit twee onderdelen. Dit zijn namelijk het bruto uurloon van de uitzendkracht en een omrekenfactor. De omrekenfactor hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de cao, pensioen en contractduur. Daarom kan de omrekenfactor voor ieder bedrijf verschillen. Om die reden maken wij graag een berekening op maat. Dit is geheel vrijblijvend. Benieuwd naar wat een uitzendkracht per uur kost?

Onze garanties bij het inhuren van uitzendkrachten

Welke kosten zijn inbegrepen in jouw tarief?

Wij houden niet van onplezierige verassingen. Dat doe jij ook niet. Daarom zijn onze tarieven altijd all-in. Dit tarief is opgebouwd uit twee onderdelen. Namelijk het brutoloon en een omrekenfactor. De omrekenfactor bepalen wij samen vooraf. Deze omrekenfactor dekt alle personeelskosten. De onderstaande onderdelen zijn allemaal inbegrepen in jouw tarief.

Bereken de kosten van een uitzendkracht

Wat kost het inhuren van een uitzendkracht voor jouw bedrijf? Wij maken graag een berekening op maat voor je. Vul het onderstaande formulier in voor een gedetailleerd kostenoverzicht. De kostenberekening is geheel vrijblijvend.

Scroll naar boven