Werving en selectie bij Job Planet

Job Planet is een specialist op het gebied van werving en selectie. Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker voor een positie binnen jouwbedrijf? Iemand met specifieke vakkennis? Het kan een moeilijke opgave zijn om een geschikt iemand te vinden. Vooral gezien de schaarste op de arbeidsmarkt. Wij zoeken binnen ons uitgebreide netwerk graag naar de geschikte kandidaat en plaatsen deze binnen jouw bedrijf. Plaats bij ons gratis een opdracht voor werving en selectie en wij gaan direct voor je op zoek.

Werving en selectie bij Job Planet in het kort

Door ons grote netwerk vinden wij snel een geschikte kandidaat voor al jouw vacatures.

Je betaalt geen werving- en administratiekosten wanneer een uitzendkracht aan de slag gaat.

Wij nemen het juridische werkgeverschap van je over. Zo loop je geen enkele werkgeversrisico’s.

Wat kost werving en selectie?

De kosten van werving en selectie hangen af van een aantal factoren. De kosten hangen namelijk af van de schaarste van het profiel en de regio. Daarom maken wij altijd een prijsvoorstel op maat. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je dan vrijblijvend over de kosten.

Werving en selectie is goedkoper dan het inhuren van een uitzendkracht. Dat komt omdat je zelf de personeelsadministratie voert. Daarnaast doe je zelf de salarisbetalingen en ben je verantwoordelijk voor werkgeversrisico’s.

Wat is het verschil tussen uitzenden en werving en selectie?

Bij werving en selectie geef je Job Planet de opdracht om de meest geschikte kandidaat te vinden voor jouw vacature. Anders dan bij uitzenden ben je zelf de juridisch werkgever. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de indiensttreding van de kandidaat, het salaris en eventuele verzuimkosten.

Kies je voor uitzenden, dan nemen wij de kandidaat zelf in dienst. Onze taak houdt dan dus niet op na de werving en selectie procedure. Wij zijn dan juridisch werkgever van de kandidaat en verantwoordelijk voor de volledige personeelsadministratie.

Hoe lang duurt het om een kandidaat te vinden?

Dat kunnen we niet precies zeggen. Dit hangt namelijk af van een aantal factoren. Je mag er in ieder geval vanuit gaan dat wij er alles aan doen om zo snel mogelijk een kandidaat te vinden.

werving en selectie bij job planet

De voordelen van werving en selectie bij Job Planet

Neem contact met ons op

Heb je versterking nodig binnen jouw bedrijf? Laat ons dan weten wat je zoekt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meest gestelde vragen over werving en selectie

Dit betreft het volledige proces rondom het vinden van de juiste werknemer voor jouw vacature. Dit omvat onder andere het online plaatsen van een vacature, het doorspitten van cv’s in onze database en het voeren van gesprekken met kandidaten.

Jij neemt als werkgever zelf de kandidaat in dienst. Wij verzorgen het volledige werving- en selectieproces tot aan de indiensttreding van de werknemer. Vanaf dat moment ben jij juridisch werkgever. Daarbij horen dus ook alle verplichtingen, zoals de uitbetaling van het salaris en de kosten van het ziekteverzuim. Besteed je deze taken liever uit? Kies dan voor het inhuren van een uitzendkracht van Job Planet. Wij regelen dan alles.

Dat kan verschillen. De kosten zijn afhankelijk van de moeilijkheid van het profiel dat je zoekt. Daarnaast kan de regio van de werkzaamheden ook van invloed zijn. Gezien deze redenen maken wij altijd een prijsvoorstel op maat.

Scroll naar boven