Payrolling

Kies voor payrolling bij Job Planet en ook jij kunt zorgeloos ondernemen. Job Planet is jouw payroll partner en neemt graag alle taken over van het werkgeverschap.

Payrolling

Kies voor payrolling bij Job Planet en ook jij kunt zorgeloos ondernemen. Job Planet is jouw payroll partner en neemt graag alle taken over van het werkgeverschap.

Payrolling bij Job Planet is goed geregeld

Als ondernemer wil je je bezig kunnen houden met je core business, de dingen die je écht gaaf vindt om te doen. Je gewoonweg kunnen focussen op ondernemen. Aan randzaken zoals salarisadministratie, verzuimbegeleiding en alle andere bijkomende personeelszaken wil je helemaal niet denken en zo min mogelijk tijd besteden. Toch vind je het belangrijk dat alles goed is geregeld voor je personeel. Hier komt payrolling om de hoek kijken. Met payrolling bij Job Planet nemen wij al jouw administratieve taken en juridische aspecten uit handen die horen bij goed werkgeverschap. Zo kun jij je volledig richten op ondernemen!

Wat is payrolling nou precies?

Met payrolling nemen wij het juridisch werkgeverschap volledig van je over en zorgen we dat alles goed geregeld is voor je personeel. Je verzorgt zelf de werving en selectie van je medewerkers en wij regelen de rest. Daarbij komt dat per 1 januari 2020 de nieuwe WAB wet van kracht is gegaan. Jouw medewerkers hebben hierdoor gelijke rechten als vaste medewerkers in het arbeidsrecht (m.u.v. pensioen). Jouw medewerkers komen dus zeker niets tekort.

Payrolling in 2021

Payroll bij Job Planet blijft ook in 2021 flexibel.

Wij zijn helemaal voorbereid op het nieuwe payroll in 2021. Benieuwd naar de payrolling mogelijkheden? Laat je dan terugbellen.

Payrolling bij Job Planet in het kort

Bij ons weet je zeker dat je personeelszaken goed zijn geregeld en heb je geen omkijken meer naar de rompslomp van het werkgeverschap.

Wij zijn je partner in personeelszaken. Werkgeversrisico’s, zoals verzuim, verleg je naar ons. Zo kun je ondernemen zonder risico’s.

Met payrolling krijg je een beter inzicht in je personeelskosten. Je ontvangt één factuur met een all-in kostprijs van jouw personeel.

Geen administratie meer

Je hebt geen last meer van je administratieve rompslomp. Wij verzorgen tevens alle verplichte aangiften.

Tijdsbesparing

Je houdt meer tijd over om te ondernemen wanneer je het werkgeverschap uitbesteedt aan Job Planet.

Je personeelskosten inzichtelijk

Aan het einde van een gewerkte periode ontvang je één overzichtelijke factuur, waardoor je direct inzicht hebt in de kosten van je personeel.

Deskundig advies

Ons team is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 bereikbaar voor al jouw personeelsvragen.

Je personeelszaken goed geregeld

Job Planet houdt alle personeelszaken voor je bij. In eigen online portal zijn deze inzichtelijk.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Job Planet neemt alle verplichtingen over op het gebied van wet en regelgeving. Zo hoef je je met payroll nergens zorgen over te maken.

Jouw payroll partner

Job Planet Payrolling bestaat uit een hecht team die je graag helpt met al je personeelsvragen. Wij nemen de verantwoordelijkheid bij eventuele risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Jij kunt weer alle energie kwijt aan ondernemen en wij zorgen voor de administratieve rompslop. Geen gedoe, geen risico’s.

Ons team helpt je graag met:

  • Salaris- en personeelsadministratie
  • Begeleiding bij verzuim en arbo
  • Doorbetalen van loon bij ziekte
  • Deskundig advies bij personeelsvraagstukken
Team van Job Planet

Wij introduceren payrolling 2.0

Payrolling 2.0 staat voor zekerheid en het investeren in medewerkers zonder flexibiliteit te verliezen. Dit geldt niet alleen voor de werknemer, maar ook de werkgever.  Met payrolling 2.0 proberen wij de krapte op de arbeidsmarkt tegen te gaan. 

Geïnteresseerd in payrolling Job Planet?

Laat dan je gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de meest gestelde vragen in de FAQ of laat je terugbellen.

Scroll naar top

Laat je terugbellen