Werving en
selectie

Wij helpen je graag met je werving en selectie activiteiten. Wij plaatsen kandidaten bij jouw bedrijf, no cure no pay.

Werving en
selectie

Wij helpen je graag met je werving en selectie activiteiten. Wij plaatsen kandidaten bij jouw bedrijf, no cure no pay.

Werving en selectie bij Job Planet

Job Planet is een specialist op het gebied van werving en selectie. Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker voor een vaste positie binnen je bedrijf? Iemand met specifieke vakkennis? Het kan een moeilijke opgave zijn om een geschikt iemand te vinden. Vooral gezien de schaarste op de arbeidsmarkt. Wij zoeken binnen ons uitgebreide netwerk graag naar de geschikte kandidaat en plaatsen deze binnen je bedrijf. Plaats bij ons gratis een opdracht voor werving en selectie en wij gaan direct voor je op zoek.

Wij geloven dat een persoonlijke aanpak helpt

Job Planet werkt met een hecht team waar persoonlijk contact met zowel de opdrachtgever als de kandidaat voorop staat. Bij iedere opdracht die wij krijgen komt niet alleen de vacature aan bod, maar bespreken wij de filosofie en cultuur binnen jouw organisatie. Wij brengen samen met de opdrachtgever in kaart aan welk welke kenmerken een kandidaat moet voldoen en stellen samen een profielschets op. Mensen maken het verschil en mensen op de juiste plek dragen bij aan het succes van een organisatie. Daarom investeren wij in duurzame relaties en kennen wij onze relaties en kandidaten.

Werving en selectie bij Job Planet in het kort

Bespaar enorm veel tijd door je werving en selectie proces uit te besteden.

Je ontvangt alleen kandidaten aangeboden die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

No cure no pay werving en selectie. Je betaald pas wanneer een kandidaat is geplaatst.

Hoe werkt werving en selectie bij Job Planet

Bij Job Planet hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring met uitzenden en detacheren en dit komt goed van pas in ons werving en selectie proces. Wij zetten alle zeilen bij om binnen de kortste keren een geschikte kandidaat te vinden voor je opdracht. Na een voorselectie stellen wij de eindkandidaten aan je voor. Als de kandidaat voldoet aan het functieprofiel komt deze direct bij jouw organisatie in dienst. Job Planet rekent alleen een fee bij een succesvolle plaatsing.

Geïnteresseerd in werving en selectie bij Job Planet?

Laat dan je gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de meest gestelde vragen in de FAQ of laat je terugbellen.

Scroll naar top

Laat je terugbellen