Job Planet voor werknemers

Wij helpen je aan de job die het beste bij je past en daarbij staat goed werkgeverschap hoog in het vaandel.

Job Planet voor werknemers

Wij helpen je aan de job die het beste bij je past en daarbij staat goed werkgeverschap hoog in het vaandel.

Aan de slag bij Job Planet

Ben je werknemer bij Job Planet, dan blijf je gewoon werken bij je opdrachtgever. Dit kan een opdrachtgever of anders gezegd werkgever zijn waar je al aan het werk was of een opdrachtgever waar jij als uitzendkracht aan de slag gaat. Wij verzorgen de salarisadministratie en loonuitbetaling. Voor jou als werknemer heeft dit zo zijn voordelen. Je salaris wordt op tijd en correct uitbetaald, je hebt meer zekerheid bij ziekte, plus het opnemen van vakantie wordt gemakkelijker. Daarnaast ontvang je hetzelfde loon als werknemers met een vast contract.

Op zoek naar een baan?

Zoeken naar een baan kan zwaar zijn. Het is belangrijk dat je goed op je plek zit en niet elke vacature zal bij je passen. Bij Job Planet weten we hoe belangrijk het is dat je met plezier naar je werk gaat. Wij helpen je graag bij het vinden een leuke baan.

Zoek je een job?

Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Laat je gegevens achter en dan gaan we zo spoedig mogelijk voor je aan de slag!

Onze diensten voor
werknemers

Kies zelf wanneer je
jouw loon krijgt

Wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks​

Bij ons is het mogelijk om te kiezen uit een wekelijkse, 4-wekelijkse of maandelijkse loonbetaling. Jij bepaalt zelf met jouw opdrachtgever of intermediair wanneer jouw salaris wordt uitbetaald. Wij zorgen ervoor dat het salaris op tijd bij je binnen is. Simpeler kan eigenlijk niet!

Altijd up to date
over je contract

Wij houden je op de hoogte indien er iets wijzigt

Afhankelijk van de afspraken met je opdrachtgever of intermediair is het bij ons mogelijk om een fasecontract of een contract te krijgen in het arbeidsrecht. In het contract staan alle afspraken opgesteld die zijn afgesproken met jouw opdrachtgever of intermediair. Mocht je bij een nieuwe opdrachtgever worden geplaatst, dan bevestigen wij dit. Bij Job Planet weet je dus altijd waar je aan de slag gaat, wat je salaris is en welke voorwaarden er zijn vastgesteld.

24/7 inzichtelijk

Je eigen online profiel

Bij Job Planet krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons online portal. Hierin kun je alles terugvinden. Van contracten en loonstroken tot de urenregistratie van al jouw gewerkte uren. Waar je ook bent, je kunt altijd je gewerkte uren doorgeven, documenten uploaden of documenten akkoord bevinden. Bij Job Planet streven we naar papierloos werken en dit helpt erbij dat we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Een groot voordeel is dat al jouw data veilig is opgeslagen.

Begeleiding bij ziekte
of ontslag

Wij zijn er altijd voor je

Mocht er zich een situatie voordoen waarin je ziek bent of dat je ontslag krijgt, dan helpen wij je graag om alles weer op de rit te krijgen. Bij Job Planet kun je rekenen op persoonlijke begeleiding.

Wij passen correct
de CAO toe

Wij zijn altijd up-to-date

ABU CAO (CAO voor Uitzendkrachten). Hierin wordt bepaalt dat jij hetzelfde wordt beloond als een medewerker dit vast in dienst is bij jouw opdrachtgever. Bij ons bouw je ook alle verplichtingen op zoals, vakantiegeld, vakantiedagen en indien van toepassing arbeidsduurverkorting. Wij letten er altijd op dat alles wordt toegepast volgens de laatste wet en regelgeving.

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de meest gestelde vragen in de FAQ of laat je terugbellen.

Heb je een brandende vraag?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Scroll naar top

Laat je terugbellen