Job Planet voor werknemers

De diensten van Job Planet bestaan uit meer dan alleen uitzenden. Met ons dienstenpakket bieden wij het gemak van een flexibele schil en kunnen wij iedere onderneming compleet ontzorgen. Wij verzorgen de complete administratie van debiteurenbeheer tot aan personeelsmanagement. Zo kun jij je volledig focussen op datgene waar je echt goed in bent: ondernemen. Zo helpen de diensten van Job Planet bij de groei van je onderneming.

Aan de slag bij Job Planet

Ben je werknemer bij Job Planet, dan ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Dit kan een opdrachtgever of anders gezegd werkgever zijn waar je al aan het werk was of een nieuwe opdrachtgever waar jij als uitzendkracht aan de slag gaat. Wij verzorgen de salarisadministratie en loonuitbetaling. Voor jou als werknemer heeft dit zo zijn voordelen. Je salaris wordt op tijd en correct uitbetaald, je hebt meer zekerheid bij ziekte, plus het opnemen van vakantie wordt gemakkelijker. Daarnaast ontvang je hetzelfde loon als werknemers met een vast contract. Heb je een vraag over jouw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

werknemers job planet

Job Planet voor werknemers

Wij hebben voor je samengevat wat je van ons kunt verwachten.

Kies zelf wanneer je jouw loon ontvangt

Wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks​

Bij ons is het mogelijk om te kiezen uit een wekelijkse, 4-wekelijkse of maandelijkse loonbetaling. Jij bepaalt zelf met jouw opdrachtgever of intermediair wanneer jouw salaris wordt uitbetaald. Wij zorgen ervoor dat het salaris op tijd bij je binnen is. Simpeler kan eigenlijk niet!

Altijd up-to-date over je contract

Het contractbeheer goed voor elkaar

Afhankelijk van de afspraken met je opdrachtgever of intermediair is het bij ons mogelijk om een fasecontract of een contract te krijgen in het arbeidsrecht. In het contract staan alle afspraken opgesteld die zijn afgesproken met jouw opdrachtgever of intermediair. Mocht je bij een nieuwe opdrachtgever worden geplaatst, dan bevestigen wij dit. Bij Job Planet weet je dus altijd waar je aan de slag gaat, wat je salaris is en welke voorwaarden er zijn vastgesteld.

24/7 inzichtelijk

Je eigen online profiel

Bij Job Planet krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons online portal. Hierin kun je alles terugvinden. Van contracten en loonstroken tot de urenregistratie van al jouw gewerkte uren. Waar je ook bent, je kunt altijd je gewerkte uren doorgeven, documenten uploaden of documenten akkoord bevinden. Bij Job Planet streven we naar papierloos werken en dit helpt erbij dat we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Een groot voordeel is dat al jouw data veilig is opgeslagen.

Begeleiding bij ziekte of ontslag

Wij zijn er altijd voor je​

Mocht er zich een situatie voordoen waarin je ziek bent of dat je ontslag krijgt, dan helpen wij je graag om alles weer op de rit te krijgen. Bij Job Planet kun je rekenen op persoonlijke begeleiding.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over jouw werkzaamheden? Laat dan je gegevens achter via het onderstaande formulier.

Scroll naar boven